×

MIDLAND G7 PRO Ζευγάρι PMR446 & LPD433 (License Free)

Τα Midland G7 PRO είναι ένα ζευγάρι, στιβαρών και αξιόπιστων Walkie-Talkies PMR446 αλλά και LPD433που θα σας προσφέρουν χρόνια καλής απόδοσης. Το Midland G7 Pro είναι μια εξαιρετική τεχνική λύση για επικοινωνία σε πολλές καταστάσεις: επαγγελματικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

ΠερισσότεραShow less
Κωδικός:
DXP073
Περιγραφή

Τα Midland G7 PRO είναι ένα ζευγάρι, στιβαρών και αξιόπιστων Walkie-Talkies PMR446 που θα σας προσφέρουν χρόνια καλής απόδοσης. Το Midland G7 Pro είναι μια εξαιρετική τεχνική λύση για επικοινωνία σε πολλές καταστάσεις: επαγγελματικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Αυτή η έκδοση διαθέτει πιο μοντέρνο σχεδιασμό , μια μεγάλη οθόνη LCD που εμφανίζει τα εικονίδια όπου μπορείτε να δείτε καθαρά τις ενεργοποιημένες λειτουργίες. Το G-7 Pro προσφέρει πολλές επιλογές μπαταριών : Μπαταρία NiMH, αλκαλικές μπαταρίες ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή το Midland G7 PRO μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με μια νέα μπαταρία Li-ion PB 1200 PRO (προαιρετικός κωδικός C1148) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το walkie – 20 % πιο γρήγορα ομιλούμενα! Εκτός από την εξωτερική σχεδίαση, η τεχνολογία του κεντρικού ραδιοφώνου έχει επίσης ανανεωθεί πλήρως με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας, της ευελιξίας και της απόδοσής του.

Το διπλό PTT μπορεί να μεταδώσει υψηλή ή χαμηλή ισχύ για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, η λειτουργία Sidetone εξαλείφει τους ενοχλητικούς ψιθύρους στο τέλος της μετάδοσης (λειτουργεί μόνο όταν επικοινωνείτε με άλλα ραδιόφωνα που είναι εξοπλισμένα με την ίδια δυνατότητα). Η ποιότητα του ήχου έχει βελτιωθεί σημαντικά για να διασφαλιστούν πιο καθαρές συνομιλίες χάρη στη λειτουργία Side Tone . Η πρόσβαση στη θήκη της μπαταρίας διευκολύνει κάθε τεχνικό έλεγχο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πομπός-δέκτης διπλής ζώνης PMR446 / LPD433

Κανάλια: 8 PMR446 / 69 LPD

Ισχύς εξόδου: PMR446 500 mW / LPD 10 mW

Διπλή επιτήρηση για έλεγχο δύο καναλιών

3 τύποι VOX (Vox standard – Vox babysitting – Vox Bike) ρυθμιζόμενοι σε 2 επίπεδα, για επικοινωνία hands-free

Κλείδωμα πληκτρολογίου

Λειτουργία CALL με 5 μελωδίες

Λειτουργία SCAN

38 τόνοι CTCSS και 104 κωδικοί DCS σε TX / RX

Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας

Αυτόματη εξοικονόμηση μπαταρίας

Οθόνη

Μπιπ του Ρότζερ

Τροφοδοσία: Πακέτο μπαταρίας Ni-MH 800mAh. Προαιρετικό (δεν περιλαμβάνεται): Li-Ion 1200mAh, 4 μπαταρίες AA

Αξεσουάρ ήχου: 2 pin

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

Το πακέτο περιλαμβάνει: 2 πομποδέκτες G7 PRO, 2 μπαταρίες Ni-MH 800mAh, 2 επιτραπέζιους φορτιστές, 2 μετασχηματιστές ρεύματος και 2 κλιπ ζώνης.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
DXP073
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος