×

YAESU FTA-550L AIRBAND VHF 118-137MHz

Το YAESU FTA-550 είναι γεμάτο με νέα χαρακτηριστικά, αλλά πολύ προσιτό. Διαθέτοντας μια υπερμεγέθη οθόνη LCD ο πομποδέκτης Airband FTA-550 παρέχει πλήρη επικοινωνία στη ζώνη επικοινωνιών του αεροσκάφους και επιπλέον παρέχει λειτουργίες πλοήγησης VOR και ILS στη ζώνη "NAV".

ΠερισσότεραShow less
Κωδικός:
DXP094
Περιγραφή

Το YAESU FTA-550 είναι γεμάτο με νέα χαρακτηριστικά, αλλά πολύ προσιτό. Διαθέτοντας μια υπερμεγέθη οθόνη LCD ο πομποδέκτης Airband FTA-550 παρέχει πλήρη επικοινωνία στη ζώνη επικοινωνιών του αεροσκάφους και επιπλέον παρέχει λειτουργίες πλοήγησης VOR και ILS στη ζώνη "NAV".

Το FTA-550 περιλαμβάνει παρακολούθηση ζώνης καιρού NOAA και δυνατότητα προγραμματισμού έως και 200 ​​καναλιών μνήμης με δυνατότητα γρήγορης και εύκολης ανάκλησης καναλιών. Το ολοκαίνουργιο εύκολο στη χρήση σύστημα μενού βασίζεται σε εικονίδια που καθιστά εύκολη την πλοήγηση σε όλες τις ισχυρές δυνατότητες που προσφέρει αυτός ο πομποδέκτης. Επιπλέον, το FTA-550 μπορεί εύκολα να επαναπρογραμματιστεί μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας το προαιρετικό λογισμικό προγραμματισμού υπολογιστή και το παρεχόμενο καλώδιο προγραμματισμού USB.

Το FTA-550 έχει δοκιμαστεί και συμμορφώνεται με το Στρατιωτικό Πρότυπο MIL-STD-810F. Παρόμοια με τα εμπορικά ραδιόφωνα Land Mobile, όλοι οι τρέχοντες πομποδέκτες Airband Yaesu έχουν δοκιμαστεί για ανθεκτικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλές θερμοκρασίες, κραδασμούς, σκόνη και βροχή, εξασφαλίζοντας αντοχή στη σκληρή χρήση για πολλά χρόνια.

Το FTA-550 διατίθεται με ένα εύκολο στη χρήση σύστημα μενού που βασίζεται σε εικονίδια. Οι οθόνες και οι ρυθμίσεις μενού είναι λογικά διαμορφωμένες για μια πιο εύχρηστη εμπειρία χρήστη.

Το FTA-550 διαθέτει μια τεράστια οθόνη LCD 1,7" x 1,7" full dot matrix με πλήρη οπίσθιο φωτισμό και dimmer. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης διευκολύνει την προβολή όλων των εξαιρετικών χαρακτηριστικών που προσφέρει το FTA-550.

Όταν το FTA-550 λάβει ένα σήμα VOR, η οθόνη θα μεταβεί αυτόματα στην οθόνη της ζώνης NAV που εμφανίζει ένα CDI με βάση το λαμβανόμενο σήμα.

Το FTA-550 μπορεί να αποθηκεύσει έως και 200 ​​κανάλια μνήμης για γρήγορη και εύκολη ανάκτηση. Με τη δυνατότητα χρήσης έως και 15 αλφαριθμητικών χαρακτήρων ανά όνομα, το FTA-550 επιτρέπει καλύτερη περιγραφή του καναλιού.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ SCAN 

Το "ALL BAND" σαρώνει τις ζώνες COM και NAV μεταξύ 108,00 MHz και 136,975 MHz

Το "COM BAND" σαρώνει τη ζώνη COM μεταξύ 118,00 MHz και 136,975 MHz

Το "NAV BAND" σαρώνει τη ζώνη NAV μεταξύ 108.000 MHz και 117.975 MHz

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ισχύς εξόδου 5 Watt TX (Airband: AM 5W τύπου PEP,carrier 1,5W)

Τεράστια οθόνη Full Dot Matrix 1,7" x 1,7" (160 x 160 κουκκίδες)

Οθόνη πλοήγησης VOR

Λήψη καναλιού καιρού NOAA

Ειδοποίηση καιρού NOAA

200 κανάλια μνήμης με 15 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες

Πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και οθόνη με dimmer

Προστασία νερού - Βαθμολογία IPX5

Δυνατός ήχος (800 mW)

Το FTA-550L Παρέχεται με:

Μπαταρία Li-Ion, φορτιστή 220V και 12VDC με επιτραπέζια βάση φόρτισης, μπαταριοθήκη, κεραία, κλιπ ζώνης, προσαρμογέα ακουστικών και καλώδιο προγραμματισμού USB.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
DXP094
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος